Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ στην Κρήτη: Νεκρό βρέφος μετά από καβγά των γονιών του
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: Νεκρό βρέφος μετά από καβγά των γονιών του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη στην περιοχή της Σητείας, όπου ένα βρέφος μόλις έξι μηνών τραυματίστηκε θανάσιμα ως αποτέλεσμα άγριου καυγά των γονιών του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost το ασύλληπτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 52χρονος άνδρας λογομάχησε έντονα με την 30χρονη σύζυγό του. Ο καυγάς έφθασε στα άκρα […]

ΜΩΡΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη στην περιοχή της Σητείας, όπου ένα βρέφος μόλις έξι μηνών τραυματίστηκε θανάσιμα ως αποτέλεσμα άγριου καυγά των γονιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost το ασύλληπτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 52χρονος άνδρας λογομάχησε έντονα με την 30χρονη σύζυγό του. Ο καυγάς έφθασε στα άκρα και ο 52χρονος άνδρας χτύπησε την 30χρονη που κρατούσε στην αγκαλιά της το έξι μηνών βρέφος, με αποτέλεσμα το μωρό να υποστεί σοβαρά τραύματα.

Το βρέφος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Σητείας, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί του νοσοκομείου έπραξαν ότι ήταν δυνατό, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν το μωράκι, που κατέληξε σήμερα το πρωί λόγω ακατάσχετης εγκεφαλικής αιμορραγίας και καταγμάτων στην σπονδυλική στήλη.

Τα περιστατικά που οδήγησαν σε αυτή την τραγική εξέλιξη εξετάζονται από τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις