Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Daniela Lopez Osorio: Το κορίτσι που ήθελε το γήπεδο αλλά την κέρδισε η μόδα (photos)
LIFESTYLE

Daniela Lopez Osorio: Το κορίτσι που ήθελε το γήπεδο αλλά την κέρδισε η μόδα (photos)

Αυτό το κορίτσι με τα υπέροχα μάτια, κατάγεται από την Αρμενία και έχει ήδη στο βιογραφικό της εξώφυλλα στη Vogue και Elle. Η Daniela Lopez Osorio, το μοντέλο με τα σαρκώδη χείλη και το απίστευτο κορμί, κατέληξε στον χώρο της μόδας χωρίς να είναι όνειρο ζωής. Αυτό που ήθελε, ήταν τα γήπεδα! Κι όμως, η […]

033c891da401a07880c5c28dccaf6874

Αυτό το κορίτσι με τα υπέροχα μάτια, κατάγεται από την Αρμενία και έχει ήδη στο βιογραφικό της εξώφυλλα στη Vogue και Elle.

Ro1 Ro2

Η Daniela Lopez Osorio, το μοντέλο με τα σαρκώδη χείλη και το απίστευτο κορμί, κατέληξε στον χώρο της μόδας χωρίς να είναι όνειρο ζωής. Αυτό που ήθελε, ήταν τα γήπεδα!

Ro3 Ro4 Ro5

Κι όμως, η καλλονή από την Αρμενία έγινε γνωστή από τις φωτογραφίσεις της στο Sports Illustrated και από τη μεγάλη της αγάπη, το ποδόσφαιρο.

Όταν ήταν στο Λύκειο, έπαιζε στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και σκεφτόταν να ακολουθήσει επαγγελματικά το καθαρά αντρικό άθλημα.

Ro6 Ro7

Διαφημίζοντας τα μαγιό γνωστής εταιρίας για το καλοκαίρι του 2017, η Daniela εξακολουθεί να τρελαίνει τους άντρες ακόμη και σαν… μοντέλο!

Ro8 Ro9 Ro10
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις