Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πακιστάν: Θανατική ποινή σε μητέρα που έκαψε την κόρη της γιατί ντρόπιασε το “σπίτι”
ΚΟΣΜΟΣ

Πακιστάν: Θανατική ποινή σε μητέρα που έκαψε την κόρη της γιατί ντρόπιασε το “σπίτι”

  Σε θάνατο καταδικάστηκε μία μητέρα στο Πακιστάν, γιατί περιέλουσε την κόρη της με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή για λόγους… τιμής. Η 18χρονη κοπέλα παντρεύτηκε χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της και έφυγε μαζί με τον αγαπημένο της Χάσαν Χαν για να ξεκινήσουν τη ζωή τους με την οικογένεια του. Το γεγονός αυτό εξόργισε […]

 ImageHandler

Σε θάνατο καταδικάστηκε μία μητέρα στο Πακιστάν, γιατί περιέλουσε την κόρη της με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή για λόγους… τιμής.

Η 18χρονη κοπέλα παντρεύτηκε χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της και έφυγε μαζί με τον αγαπημένο της Χάσαν Χαν για να ξεκινήσουν τη ζωή τους με την οικογένεια του.

Το γεγονός αυτό εξόργισε την μητέρα της, Παρβίν Μπίμπι, που ομολόγησε στο δικαστήριο τοι φρικτό έγκλημα της, υποστηρίζοντας πως σκότωσε την κόρη της γιατί «ντρόπιασε την οικογένεια».

O σύζυγος της 18χρονης

pakistan

Η 18χρονη Ζενάτ Ραφίκ όμως, υπέφερε και από τα χέρια του ίδιου της του αδερφού, Ανίς, που λίγο πριν την κάψει ζωντανή με την μητέρα τους, την ξυλοκόπησε ανελέητα. Ο Ανίς, αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Το άψυχο κορμί της Ζενάτ, δεν το ζήτησε κανένας από τους συγγενείς για να γίνει η κηδεία. Τα λείψανα παρέλαβε η οικογένεια του συζύγου της και τα έθαψε σε ένα νεκροταφείο της πόλης.

Στο Πακιστάν, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.100 εγκλήματα τιμής με τα περισσότερα θύματα να είναι γυναίκες.

Ο δολοφόνος την «έβγαζε καθαρή» επειδή είχε τη συγχώρεση των συγγενών του θύματος. Τώρα ο δράστης μπορεί απλώς να γλιτώσει τον θάνατο αν το ζητήσουν οι συγγενείς του δολοφονημένου, όμως δεν γλιτώνει την ισόβια κάθειρξη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις