Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κρήτη : Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη : Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην Κρήτη, και ειδικότερα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου στον κόμβο των Μαλάδων. Το ατύχημα συνέβη όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ξέφυγε από την πορεία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η πρόσκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να τραυματιστούν. Διερχόμενοι οδηγού κάλεσαν […]

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην Κρήτη, και ειδικότερα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου στον κόμβο των Μαλάδων.

Το ατύχημα συνέβη όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ξέφυγε από την πορεία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η πρόσκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να τραυματιστούν. Διερχόμενοι οδηγού κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και προσπάθησαν να βοηθήσουν τα θύματα του τροχαίου.

Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τα τρία άτομα από το σημείο του ατυχήματος, ενώ επιστρατεύθηκε και η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του ενός ατόμου που είχε παγιδευτεί μέσα στο αυτοκίνητο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις