Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επεισόδιο Γιούνκερ – Τσαβούσογλου: Όταν χρειαστείτε ξανά χρήματα μην έρθετε σε εμάς
ΚΟΣΜΟΣ

Επεισόδιο Γιούνκερ – Τσαβούσογλου: Όταν χρειαστείτε ξανά χρήματα μην έρθετε σε εμάς

Φραστική επεισόδιο είχαν εχθές στη Γενεύη Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όταν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επιχείρησε να αφήσει την ΕΕ εκτός διαδικασίας. Σύμφωνα με το mignatiou.com, ο Τούρκος υπουργός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Γιούνκερ, ο οποίος του απάντησε ότι όταν χρειαστείτε ξανά χρήματα μην έρθετε σε εμάς. Ο κ. Τσαβούσογλου απάντησε στον […]

tsavousoglou

Φραστική επεισόδιο είχαν εχθές στη Γενεύη Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όταν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επιχείρησε να αφήσει την ΕΕ εκτός διαδικασίας.

Σύμφωνα με το mignatiou.com, ο Τούρκος υπουργός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Γιούνκερ, ο οποίος του απάντησε ότι όταν χρειαστείτε ξανά χρήματα μην έρθετε σε εμάς. Ο κ. Τσαβούσογλου απάντησε στον επικεφαλής της Κομισιόν με φωνασκίες και απειλές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, καταλογίζουν στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ευθύνη για την αρνητική κατάληξη της Διάσκεψης της Γενεύης ενώ γνωρίζουν -και ο κ. Αναστασιάδης τους το είπε στη χθεσινή ενημέρωση- ότι την απόλυτη ευθύνη έχουν οι Τούρκοι, οι Βρετανοί και ο Έσπεν Άιντα, ο οποίος συνεργάστηκε με τους κ. Τσαβούσογλου και Τζόνσον στην εξεύρεση φόρμουλας παραμονής των στρατευμάτων και συνέχισης των εγγυήσεων.

Πηγή: mignatiou.com

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις