«Πνίγηκαν» στο αίμα από το άγριο σεξ- Σκληρές εικόνες

ΚΟΣΜΟΣ

«Πνίγηκαν» στο αίμα από το άγριο σεξ- Σκληρές εικόνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Παραλίγο να σημειωθεί τραγική κατάληξη για έναν τουρίστα και μια ιερόδουλη σε ροζ ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης που έκαναν άγριο σεξ και πλημμύρισαν στα αίματα. Ο τουρίστας είχε άγριες διαθέσεις και η ιερόδουλη δέχτηκε να κάνουν ό,τι της ζητούσε, πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι. Από την πίεση όμως που ασκούσε ο ασυγκράτητος άντρας, το τραπέζι έσπασε […]

13.01.2017 | 12:59

Παραλίγο να σημειωθεί τραγική κατάληξη για έναν τουρίστα και μια ιερόδουλη σε ροζ ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης που έκαναν άγριο σεξ και πλημμύρισαν στα αίματα.

Ο τουρίστας είχε άγριες διαθέσεις και η ιερόδουλη δέχτηκε να κάνουν ό,τι της ζητούσε, πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι.

Από την πίεση όμως που ασκούσε ο ασυγκράτητος άντρας, το τραπέζι έσπασε και τα γυαλιά «έσφαξαν» τη γυναίκα που γέμισε βαθιές και επικίνδυνες πληγές.

Αμέσως ο τουρίστας κάλεσε τις πρώτες βοήθειες στο «ροζ» μοτέλ στην πρωτεύουσα Μπανγκόγκ, για να βοηθήσουν την ιερόδουλη πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν και οι Αρχές, με έναν από τους αστυνομικούς να τραβά φωτογραφίες την γυναίκα που ουρλιάζει από τους πόνους. Οι εικόνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από έναν νοσηλευτή και παρόλο τις δηλώσεις του πως ήθελε να προειδοποιήσει για τους κινδύνους, η ασέβεια του στην ιδιωτικότητα του «ζευγαριού» κατακρίθηκε από την πλειοψηφία.

«Κάποιοι από τους αστυνομικούς θεώρησαν αστείο το περιστατικό και έβγαζαν φωτογραφίες», ανέφερε ο νοσηλευτής συμπληρώνοντας: «Το ζευγάρι είχε κλείσει το δωμάτιο για δύο με τρεις ώρες. Προσπαθώντας να το κάνουν σε μια επικίνδυνη στάση, παρόμοια με το “doggy style”, συμπεριλαμβάνοντας στο σκηνικό ένα γυάλινο τραπεζάκι, αυτό έσπασε και τραυμάτισε τη γυναίκα. Κόπηκε άσχημα και ούρλιαζε. Ο άνδρας δεν είχε άλλη επιλογή από το να καλέσει ασθενοφόρο και την αστυνομία. Βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και έπρεπε να κάτσει εκεί μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση και να δώσει εξηγήσεις».

 

Exit mobile version