Σοκ! Της έριξε οξύ στο πρόσωπο γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Της έριξε οξύ στο πρόσωπο γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φρίκη προκαλούν οι ιστορίες των πρώην συντρόφων που δεν μπορούν να δεχτούν τον χωρισμό και προβαίνουν σε αποτρόπαιες ενέργειες από τη ζήλια τους. Η 28χρονη πανέμορφη κοπέλα στην Ιταλία, κινδυνεύει να χάσει το φως της καθώς ο πρώην σύντροφος της, έριξε οξύ στο πρόσωπο της. Η Gessica Notaro η οποία εργαζόταν ως μοντέλο αλλά και […]

13.01.2017 | 12:10

Φρίκη προκαλούν οι ιστορίες των πρώην συντρόφων που δεν μπορούν να δεχτούν τον χωρισμό και προβαίνουν σε αποτρόπαιες ενέργειες από τη ζήλια τους.

Η 28χρονη πανέμορφη κοπέλα στην Ιταλία, κινδυνεύει να χάσει το φως της καθώς ο πρώην σύντροφος της, έριξε οξύ στο πρόσωπο της.

Η Gessica Notaro η οποία εργαζόταν ως μοντέλο αλλά και ως εκπαιδεύτρια θαλάσσιων λεόντων σε ένα ενυδρείο στην ακτή της Αδριατικής, χώρισε το περασμένο καλοκαίρι μετά από δύο χρόνια σχέσης με τον Jorge Edson Tavares.

Παρόλα αυτά, ο 29χρονος την παρενοχλούσε εδώ και μήνες σε σημείο που το πρώην μοντέλο είχε απευθυνθεί στις Αρχές και είχε λάβει περιοριστικά μέτρα που απαγόρευαν στον bodyguard να πλησιάζει το σπίτι της αλλά και την ίδια.

Ο Tavares αφού δεν μπορούσε να την φέρει ξανά κοντά του, έστησε καρτέρι κάτω από το διαμέρισμα της στο Ρίμινι, περιμένοντάς τη να γυρίσει από τη δουλειά. Όταν την είδε, άδειασε ένα μπουκάλι με οξύ στο πρόσωπό της.

Το υγρό έκαψε το δέρμα στο πρόσωπο και το κρανίο της, ενώ υπάρχει κίνδυνος η Νotaro να υποστεί τύφλωση.

«Δεν κινδυνεύει η ζωή της αλλά έχει τραυματιστεί βαριά. Θα γνωρίζουμε την έκταση της ζημιάς σε λίγες μέρες», δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου.

 

Exit mobile version