Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποιος βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι (video)

Την ανεξαρτητοποίησή του και την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε ο βουλευτής, Ιλχάν Αχμέτ. Ο βουλευτής Ροδόπης απέστειλε σχετική επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Ο Ιλχάν Αχμέτ αναφέρει, σε δήλωσή του, στους δημοσιογράφους ότι ήδη έχει ενημερώσει τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τους λόγους της αποχώρησης του. Η δήλωσή του […]

92a9fc4cd427382424b76ce0b127c687

Την ανεξαρτητοποίησή του και την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε ο βουλευτής, Ιλχάν Αχμέτ.

Ο βουλευτής Ροδόπης απέστειλε σχετική επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο Ιλχάν Αχμέτ αναφέρει, σε δήλωσή του, στους δημοσιογράφους ότι ήδη έχει ενημερώσει τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τους λόγους της αποχώρησης του.

Η δήλωσή του

«Πεποίθηση μου είναι ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιαμέσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις τις ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτικής μας ιστορίας».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστηρίζει, ότι για να υπηρετηθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται άθροιση δυνάμεων, κοινό προγραμματικό πλαίσιο, παραμερισμός προσωπικών εγωισμών και παραλυτικών ισορροπιών στην λογική μιας ξεπερασμένης πολιτικής επετηρίδας, που απογοητεύουν τους πολίτες, παγιώνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει προοπτική για την έξοδο της χώρας από τη βαθιά οικονομική και κοινωνικής της κρίσης.

Με την αποχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται σε οκτώ.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις