Ξύλο στην Επιθεώρηση Εργασίας: Εργοδότης επιτέθηκε σε συνδικαλίστρια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξύλο στην Επιθεώρηση Εργασίας: Εργοδότης επιτέθηκε σε συνδικαλίστρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας όταν ένας εργοδότης και μια συνδικαλίστρια του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου πιάστηκαν στα χέρια.  Αιτία αυτού του περιστατικού ηταν η καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας μιας εργαζόμενης (σε πρατήρια καυσίμων) για τον εργοδότη της. Εκεί λοιπόν στη συνάντηση που έγινε στην Επιθεώρηση η εργαζόμενη δεν ήταν μόνη, αλλά είχε μαζί […]

12.01.2017 | 12:42

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας όταν ένας εργοδότης και μια συνδικαλίστρια του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου πιάστηκαν στα χέρια. 

Αιτία αυτού του περιστατικού ηταν η καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας μιας εργαζόμενης (σε πρατήρια καυσίμων) για τον εργοδότη της. Εκεί λοιπόν στη συνάντηση που έγινε στην Επιθεώρηση η εργαζόμενη δεν ήταν μόνη, αλλά είχε μαζί της και μια συνδικαλίστρια του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Στην πορεία η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο εργοδότης επιτέθηκε στη συνδικαλίστρια του ΕΚΗ μέσα στο γραφείο του επόπτη. Χρειάστηκε η παρουσία της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πηγή φωτό: flashnews.gr

Exit mobile version