Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αθάνατη Πολεμική Αεροπορία: Εντυπωσιακή διάσωση εγκλωβισμένων στη Σκόπελο (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Αθάνατη Πολεμική Αεροπορία: Εντυπωσιακή διάσωση εγκλωβισμένων στη Σκόπελο (video)

Τα χιόνια έπληξαν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες και η βοήθεια της Πολεμικής Αεροπορίας αποδείχθηκε σωτήρια για ακόμα μία φορά. Κάμερα εγκατεστημένη σε Super Puma ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, κατέγραψε την επιχείρηση διάσωσης έξι ατόμων στη Σκόπελο, που είχαν εγκλωβιστεί στο χιόνι. Αρχικά το ελικόπτερο έφυγε από τη Χίο και κατευθύνθηκε στη Σκόπελο για τον […]

ImageHandler

Τα χιόνια έπληξαν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες και η βοήθεια της Πολεμικής Αεροπορίας αποδείχθηκε σωτήρια για ακόμα μία φορά.

Κάμερα εγκατεστημένη σε Super Puma ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, κατέγραψε την επιχείρηση διάσωσης έξι ατόμων στη Σκόπελο, που είχαν εγκλωβιστεί στο χιόνι.

Αρχικά το ελικόπτερο έφυγε από τη Χίο και κατευθύνθηκε στη Σκόπελο για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από το σπίτι τους. Στη συνέχεια, το Super Puma έπρεπε να εντοπίσει και να σώσει μια τετραμελή οικογένεια της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί.

Η πρώτη επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 17:06 της Τετάρτης και περίπου 25 λεπτά αργότερα οι άνδρες της ΠΑ εντόπισαν και την οικογένεια με τα δύο παιδιά.

Και οι έξι ήταν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου.

Δείτε την εντυπωσιακή επιχείρηση:

Επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης πολιτών από Ελικόπτερο Super Puma της ΠΑ 11-1-2017 from Hellenic Air Force on Vimeo.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις