Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η τρομοκρατική οργάνωση ΤΑΚ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Σμύρνη
ΚΟΣΜΟΣ

Η τρομοκρατική οργάνωση ΤΑΚ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Σμύρνη

Η οργάνωση τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (ΤΑΚ) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση έξω από τα δικαστήρια, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που αντιλήφθηκε τους τρομοκράτες να χάσει τη ζωή του από την ανταλλαγή πυρών. Η συγκεκριμένη οργάνωση, είναι παρακλάδι του κουρδικού αυτονομιστικού ενόπλου κινήματος Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) και φαίνεται πως έχει […]

newego_large_t_1101_55128784_type13145

Η οργάνωση τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (ΤΑΚ) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση έξω από τα δικαστήρια, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που αντιλήφθηκε τους τρομοκράτες να χάσει τη ζωή του από την ανταλλαγή πυρών.

Η συγκεκριμένη οργάνωση, είναι παρακλάδι του κουρδικού αυτονομιστικού ενόπλου κινήματος Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) και φαίνεται πως έχει ξεκινήσει «δυναμικά» τη δράση της.

Είναι η ίδια που ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στην Καισαρεία, όπου 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη και 50 τραυματίστηκαν, καθώς και για την επίθεση στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής  ομάδας Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολης που στοίχισε τη ζωή σε 40 άτομα. 

Οι Αρχές έχουν συλλάβει 18 άτομα που θεωρούνται ύποπτα για την έκρηξη που σημειώθηκε σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από το δικαστικό Μέγαρο στις 5 Ιανουαρίου.

c47fc6f08b627b695b9bc8363ca94145-696x541

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις