Νίκη … μισή πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη … μισή πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο (Video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το πάνω χέρι για την πρόκριση, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς Στο 77′ ο ΠΑΟΚ βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Κίτσιου που κινήθηκε εντός της μικρής περιοχής ως φορ με ωραία προβολή νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-1. Στο […]

11.01.2017 | 21:17

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το πάνω χέρι για την πρόκριση, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς

Στο 77′ ο ΠΑΟΚ βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Κίτσιου που κινήθηκε εντός της μικρής περιοχής ως φορ με ωραία προβολή νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-1.

Στο 82′ ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Κίτσιου με βαθιά μπαλιά από την άμυνα βρήκε τον προωθημένο Βαρέλα, με τον Αφρικανό να πατάει την μπάλα στον Μυστακίδη και τον τελευταίο να κερδίζει πέναλτι από τον Μύγα. Ο Αθανασιάδης ήταν εύστοχος στην εκτέλεση και έτσι ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Αγρίνιο, νικώντας με 2-0 τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα (70′ Κλέσιο), Πάουλο (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (89′ Κάνιας), Πέλκας (63′ Κάτσε), Σάκχοφ, Κίτσιου, Μυστακίδης, Κουλούρης (46′ Αθανασιάδης).

Δείτε τα γκολ

 

Exit mobile version