Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πτολεμαΐδα: Χωρίς θέρμανση ολόκληρη η πόλη λόγω βλάβης σε μονάδα της ΔΕΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πτολεμαΐδα: Χωρίς θέρμανση ολόκληρη η πόλη λόγω βλάβης σε μονάδα της ΔΕΗ

Μια βλάβη στις μονάδες του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Καρδιάς της ΔΕΗ, είχε ως αποτέλεσμα να μείνει χωρίς θέρμανση ολόκληρη η πόλη της Πτολεμαΐδας. Ο ολικός παγετός κατά την διάρκεια της νύκτας όπου το θερμόμετρο σκάλωσε στους -17 βαθμούς κελσίου, επηρέασε την λειτουργία δύο διακοπτών μεσαίας και υπερυψηλής τάσης, που βρίσκονται έξω από το εργοστάσιο στον υποσταθμό […]

p

Μια βλάβη στις μονάδες του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Καρδιάς της ΔΕΗ, είχε ως αποτέλεσμα να μείνει χωρίς θέρμανση ολόκληρη η πόλη της Πτολεμαΐδας.

Ο ολικός παγετός κατά την διάρκεια της νύκτας όπου το θερμόμετρο σκάλωσε στους -17 βαθμούς κελσίου, επηρέασε την λειτουργία δύο διακοπτών μεσαίας και υπερυψηλής τάσης, που βρίσκονται έξω από το εργοστάσιο στον υποσταθμό του ΑΗΣ.

Έτσι, 14 χιλιάδες νοικοκυριά αυτή την ώρα έχουν μείνει χωρίς θέρμανση με τις θερμοκρασίες στην πόλη να αγγίζουν το πρωί τους -12 βαθμούς κελσίου.

Αυτή την ώρα τεχνικοί της ΔΕΗ εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, τόσο στον εξωτερικό χώρο του υποσταθμού που ρυθμίζει τα δίκτυα υπερυψηλής τάσης όσο και εντός του εργοστασίου, για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις