Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης από Σαλαμίνα: Ενωμένοι θα αποκτήσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Σαλαμίνα: Ενωμένοι θα αποκτήσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση

Από την Σαλαμίνα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου βρέθηκε για την τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων, έστειλε μήνυμα για ενότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως η ευχή της εκκλησίας μας για θεία φώτιση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, υπογραμμίζοντας, “Ενωμένοι οι Έλληνες να αποκτήσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση”. Διαβάστε τη δήλωση του προέδρου της Νέας […]

imagehandler

Από την Σαλαμίνα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου βρέθηκε για την τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων, έστειλε μήνυμα για ενότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως η ευχή της εκκλησίας μας για θεία φώτιση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, υπογραμμίζοντας, “Ενωμένοι οι Έλληνες να αποκτήσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση”.

Διαβάστε τη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:

«Καθώς εισερχόμαστε στον όγδοο χρόνο της οικονομικής κρίσης και η Ελλάδα μοιάζει, ολοένα και περισσότερο, με μια μπλοκαρισμένη κοινωνία, η ευχή της Εκκλησίας μας για Θεία Φώτιση είναι σήμερα, περισσότερο επίκαιρη, αλλά και απαραίτητη από ποτέ.

Από μόνη της, όμως, αυτή δεν αρκεί. Χρειάζεται μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια.

Ενωμένοι οι Έλληνες θα αποκτήσουμε πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση, με γνώμονα τις αξίες της ειλικρίνειας, της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας, για να ξεκινήσουμε την μεγάλη προσπάθεια για εθνική ανασυγκρότηση.

Χρόνια πολλά, σε όλες και σε όλους»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις