Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γυμναστήρια BDSM: Ημίγυμνες πληρώνονται για να δέρνουν τους άντρες (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Γυμναστήρια BDSM: Ημίγυμνες πληρώνονται για να δέρνουν τους άντρες (pic-vid)

Σφύζει από πελατεία το φετιχιστικό αυτό γυμναστήριο στο Λονδίνο, που αναλαμβάνει όσους θέλουν να τρώνε ξύλο, από γυμνασμένες καλλονές που φοράνε μόνο το μπικίνι τους. Το «The Submission Room» άνοιξε το 2011 από την επαγγελματία παλαιστή Pippa the Ripper, που ξεκίνησε προσφέροντας συνεδρίες BDSM τύπου πάλης σε άνδρες. Σιγά σιγά, μαζί με άλλες μπρατσωμένες γυναίκες, […]

imagehandler

Σφύζει από πελατεία το φετιχιστικό αυτό γυμναστήριο στο Λονδίνο, που αναλαμβάνει όσους θέλουν να τρώνε ξύλο, από γυμνασμένες καλλονές που φοράνε μόνο το μπικίνι τους.

Το «The Submission Room» άνοιξε το 2011 από την επαγγελματία παλαιστή Pippa the Ripper, που ξεκίνησε προσφέροντας συνεδρίες BDSM τύπου πάλης σε άνδρες. Σιγά σιγά, μαζί με άλλες μπρατσωμένες γυναίκες, έφτιαξαν μια ομάδα και γεύονται τώρα την επιτυχία τους.

pali-1

«Θα έλεγα ότι κατά μέσο όρο μας επισκέπτονται περίπου 20 άνδρες την εβδομάδα και χρεώνουμε 150 λίρες τη συνεδρία», λέει η 31χρονη ιδιοκτήτρια στην Daily Mail, υπογραμμίζοντας πως βγάζει καλά χρήματα εκπληρώνοντας απλώς μια φαντασίωση των ανδρών.

Να τρώνε ξύλο από όμορφες γυναίκες.

«Υπάρχουν πελάτες που έχουν ασυνήθιστα αιτήματα, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν με τη στολή που φοράμε. Κάποιοι ζητάνε η γυναίκα με την οποία θα παλέψουν να φοράει μαγιό, άλλοι φούστα ή κολάν. Πάντως δεν δεχόμαστε παράλογα αιτήματα, αφού θέλουμε τα κορίτσια μας να αισθάνονται άνετα», λέει η παλαιστής.

pali-4

«Κάθε άνδρας έρχεται σε εμάς για διαφορετικό λόγο. Μερικοί είναι παντρεμένοι, άλλοι single, κάποιοι σε σχέση. Η νεότερη ηλικία που έχουμε δει είναι 19 ετών και η μεγαλύτερη 70. Κάποιοι πελάτες μας έρχονται εδώ για να γυμναστούν και άλλοι για να ικανοποιήσουν κάποιο ερωτικό βίτσιο. Προσωπικά δεν αντλώ σεξουαλική ικανοποίηση από την  πάλη αλλά με κάνει να νιώθω δυνατή όταν αντιμετωπίζω στο ρινγκ έναν σωματώδη άνδρα», καταλήγει η επιχειρηματίας.

pali-6

Πάρτε μία γεύση:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις