Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Το σπαρακτικό αντίο ενός αλόγου στην κηδεία του αφεντικού του (photos)
PLUS

Το σπαρακτικό αντίο ενός αλόγου στην κηδεία του αφεντικού του (photos)

    Η κίνηση του αλόγου στην κηδεία του ιδιοκτήτη του στην Παραΐμπα της Βραζιλίας σπάραξε καρδιές, καθώς το ζώο δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους κινήσεις. Ο Βάγκνερ Φιγκουεϊρέντο ντε Λίμα σκοτώθηκε ύστερα από ένα ατύχημα και την Τρίτη ήταν η κηδεία του. Ο αδερφός του, Γουάντο, αποφάσισε να πάρει στην τελετή το […]

 

 

980x

Η κίνηση του αλόγου στην κηδεία του ιδιοκτήτη του στην Παραΐμπα της Βραζιλίας σπάραξε καρδιές, καθώς το ζώο δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους κινήσεις.

alogo2

Ο Βάγκνερ Φιγκουεϊρέντο ντε Λίμα σκοτώθηκε ύστερα από ένα ατύχημα και την Τρίτη ήταν η κηδεία του. Ο αδερφός του, Γουάντο, αποφάσισε να πάρει στην τελετή το αγαπημένο άλογο του ντε Λίμα που απ’ ό,τι φάνηκε αισθανόταν την απώλεια του αφεντικού του.

980x-3.

Μόλις η πομπή με το φέρετρο του 34χρονου πλησίασε το μέρος που ήταν ο Σερένο, το άλογο άρχισε να γυρίζει γύρω από το φέρετρο και να το μυρίζει.

980x-4980x-6

Όταν κατάλαβε πως εκεί μέσα βρίσκεται ο αγαπημένος του ιδιοκτήτης, λύγισε δίπλα του σαν να περίμενε τα χάδια του.

alogo1

«Όσοι ήταν εκεί… ταρακουνήθηκαν. Έκλαψα και εγώ μόλις είδα αυτή τη σκηνή. Ο Σερένο σήμαινε τα πάντα για τον αδελφό μου. Ήταν λες και το άλογο ήξερε τι συνέβη και ήθελε να του πει αντίο», είπε ο Γουάντο.

980x-1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις