Τραγωδία στον Καναδά: Στρατιώτης σκότωσε την οικογένεια του κι αυτοκτόνησε

ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στον Καναδά: Στρατιώτης σκότωσε την οικογένεια του κι αυτοκτόνησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πρώην στρατιώτης σκότωσε σήμερα την οικογένεια του και αυτοκτόνησε, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Νέας Σκωτίας στον ανατολικό Καναδά. Τα τέσσερα πτώματα εντοπίστηκαν από τη Βασιλική Αστυνομία του Καναδά λίγο μετά τις 18:00 τοπική ώρα στην μικρή κοινότητα Ούπερ Μπιγκ Τρακαντί, 250χλμ βόρεια του Χάλιφαξ, πρωτεύουσας της επαρχίας της Νέας Σκωτίας, στα ανατολικά παράλια […]

04.01.2017 | 21:46

Πρώην στρατιώτης σκότωσε σήμερα την οικογένεια του και αυτοκτόνησε, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Νέας Σκωτίας στον ανατολικό Καναδά.

Τα τέσσερα πτώματα εντοπίστηκαν από τη Βασιλική Αστυνομία του Καναδά λίγο μετά τις 18:00 τοπική ώρα στην μικρή κοινότητα Ούπερ Μπιγκ Τρακαντί, 250χλμ βόρεια του Χάλιφαξ, πρωτεύουσας της επαρχίας της Νέας Σκωτίας, στα ανατολικά παράλια του Καναδά.

Ο 33χρονος στρατιώτης, αποστρατεύτηκε το 2015 και υπέφερε από μετατραυματικό στρες. Μάλιστα, όπως δήλωσε η θεία του, αναζητούσε βοήθεια για την κατάσταση του.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, δεν βρέθηκε ίχνος παραβίασης στην είσοδο του σπιτιού, ενώ «τα τραύματα στην σορό του ενόπλου υποδεικνύουν αυτοκτονία».

«Δύο όπλα βρέθηκαν στο σημείο. Οι νεκροψίες και οι συμπληρωματικές έρευνες θα καταστήσουν δυνατό να καθοριστούν με ακρίβεια «οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό συμβάν», είπε η αστυνομία.

Ο στρατιώτης, που πυροβόλησε την 31χρονη γυναίκα του, την 10χρονη κόρη του και την 52χρονη μητέρα του, ήταν μέλος του καναδικού στρατού και υπηρέτησε μεταξύ άλλων στο Αφγανιστάν.

Οι αυτοκτονίες μελών των ενόπλων δυνάμεων του Καναδά, είχαν ανησυχήσει την κυβέρνηση που δημιούργησε το 2014 μια βάση δεδομένων για να παρακολουθεί την ψυχική κατάσταση των στρατιωτών και να παρεμβαίνει όποτε αυτό είναι δυνατό.

Exit mobile version