Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΠΑΣΟΚ για Πολάκη: Δοκιμασμένος τρόπος να θολώνεις νερά για να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για Πολάκη: Δοκιμασμένος τρόπος να θολώνεις νερά για να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ στον υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση του στο facebook, όπου “πυροβολούσε” τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο για τις δηλώσεις του στο Guardian σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος της υγείας στην Ελλάδα. Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «αισχρά ψέματα και στοιχεία του 2012» και μεταξύ […]

PASOK

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ στον υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση του στο facebook, όπου “πυροβολούσε” τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο για τις δηλώσεις του στο Guardian σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος της υγείας στην Ελλάδα.

Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «αισχρά ψέματα και στοιχεία του 2012» και μεταξύ άλλων έγραψε στο facebook:

«Δεν σε πιστεύει κάνεις πια από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων, πάρα μόνο το παρεάκι σου. Είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το ΔΝΤ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός. Δείχνει τον πανικό που έχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα είσαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ».

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ 

«Στην απάντησή του μέσω Facebook, όπως συνηθίζει ο αναπληρωτής υπουργός υγείας με το γνώριμο απαράδεκτο για το αξίωμα που φέρει ύφος, ξιφουλκεί κατά πάντων.

Είναι δοκιμασμένος τρόπος να θολώνεις νερά για να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για τις 150 κλίνες στις κλειστές ΜΕΘ ενώ η γρίπη είναι σε έξαρση και πολλοί συνάνθρωπο μας χάνουν τη ζωή τους

Για τους διορισμούς γιατρών και νοσηλευτών που όλο αναγγέλλονται και δε γίνονται.

Για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάρρευση.

Η ιστορική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην υγεία με τη δημιουργία του ΕΣΥ, δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Ο ελληνικός λαός δε θέλει όμως άλλες σκιαμαχίες με το παρελθόν. Απαιτεί από την Κυβέρνηση, λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε καθημερινά.

Εάν γινόταν κάτι τέτοιο δε θα χρειαζόταν να έρθει ο guardian για να πέσουν τα φώτα σε όσα τόσες φορές έχουμε καταγγείλει!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις