Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανθρωποκυνηγητό στην Προύσα για τον εντοπισμό του δράστη – Έχουν περικυκλώσει σπίτι
ΚΟΣΜΟΣ

Ανθρωποκυνηγητό στην Προύσα για τον εντοπισμό του δράστη – Έχουν περικυκλώσει σπίτι

Ανθρωποκυνηγητό για τον μακελάρη του club Reina. Η τουρκική αστυνομία δέχτηκε από πολίτη ίσως την πιο σημαντική πληροφορία, προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση με τον δράστη που δολοφόνησε 39 άτομα. Ένας πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία ότι είδε τον δράστη να κατεβαίνει από πλοίο στην περιοχή Γιάλοβα που βρίσκεται έξω από την Κωνσταντινούπολη, στη συνέχεια έκανε […]

2323

Ανθρωποκυνηγητό για τον μακελάρη του club Reina.

Η τουρκική αστυνομία δέχτηκε από πολίτη ίσως την πιο σημαντική πληροφορία, προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση με τον δράστη που δολοφόνησε 39 άτομα.

Ένας πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία ότι είδε τον δράστη να κατεβαίνει από πλοίο στην περιοχή Γιάλοβα που βρίσκεται έξω από την Κωνσταντινούπολη, στη συνέχεια έκανε οτοστόπ και επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο με αριθμούς πινακίδας που υποδείκνυαν την πόλη Προύσα.

Έτσι, στην περιοχή ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ αυξημένα μέτρα έχουν ληφθεί και στην Προύσα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, έχει δοθεί εντολή να σηκωθεί και ελικόπτερο της αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσει και να παρακολουθεί τον δράστη, δίνοντας οδηγίες στις μονάδες που δρουν στο έδαφος.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο έχει περικυκλώσει η αστυνομία και ετοιμάζεται να εισβάλει, ή έχει ήδη εισβάλει και πραγματοποιεί έλεγχο.

Ταυτόχρονα, μεγάλη είναι η κινητοποίηση και στο Κιργιστάν, που πιθανολογείται ότι κατάγεται ο δράστης.

Ήδη το υπουργείο Εξωτερικών του Κιργιστάν με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι έδωσαν εντολή στον πρόξενό τους να ελέγξει τις σχετικές ειδήσεις που αναφέρονται στον τύπο προκειμένου να συμβάλλουν στην έρευνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις