Νέα στοιχεία για την 31χρονη που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα στοιχεία για την 31χρονη που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της 31χρονης που φέρεται να έπεσε από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.  Στις έρευνες που συνεχίζονται παίρνουν μέρος περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου, πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου, πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες του Ερυθρού Σταυρού ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα […]

02.01.2017 | 11:32

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της 31χρονης που φέρεται να έπεσε από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Στις έρευνες που συνεχίζονται παίρνουν μέρος περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου, πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου, πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες του Ερυθρού Σταυρού ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη δεξαμενή όπου κατασκευαζόταν η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου έως Μακύνεια Κάτω Βασιλική και Καλαμάκι.

Ακόμα και drone έχουν επιστρατευτεί για τον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας ενώ γύρω στα 30 άτομα παίρνουν μέρος στις έρευνες μαζί με συγγενικό πρόσωπο της αγνοούμενης.

 

Από τις κάμερες ασφαλείας ευελπιστούν οι αρχές να πέσει φως στην υπόθεση και να εντοπίσουν τις τελευταίες κινήσεις της 31χρονης. Σε ένα όχημα που κατέγραψαν οι κάμερες και φαίνεται να κινείται στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και να σταματά μεταξύ του 1ου και του 2ου πυλώνα, δίνουν βαρύτητα οι αστυνομικοί, καθώς φαίνεται ένα άτομο να κατεβαίνει από το μαύρο όχημα και κάποια στιγμή, χάνεται από τις κάμερες.

Η 31χρονη γυναίκα που φέρεται να βούτηξε στο κενό ζούσε στη Ναύπακτο.

Πηγή πληροφοριών και φωτό:nafpaktianews.gr

Exit mobile version