Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτός είναι ο μακελάρης του κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο μακελάρης του κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι φωτογραφίες ενός άντρα που εκτιμάται πως είναι αυτός που έσπειρε τον θάνατο στη ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Οι εικόνες καταγράφηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από τις κάμερες ασφαλείας όταν ο μακελάρης εισέβαλε στην Τουρκία. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω στοιχεία για τον δράστη. Όπως […]

makelaris708

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι φωτογραφίες ενός άντρα που εκτιμάται πως είναι αυτός που έσπειρε τον θάνατο στη ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Οι εικόνες καταγράφηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από τις κάμερες ασφαλείας όταν ο μακελάρης εισέβαλε στην Τουρκία.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω στοιχεία για τον δράστη.

tur1

Όπως μεταδίδουν τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο, κάτι που προκύπτει από το γεγονός πως άλλαξε πέντε γεμιστήρες  και πυροβολούσε τους αθώους ανθρώπους επί επτά συνεχόμενα λεπτά.

imagehandler-1

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης μπήκε στο κλαμπ Reina με σκούρο σακάκι και βγήκε με λευκό, ενώ ήταν αρκετά ψύχραιμος.

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμα διαπιστώσει αν υπήρχε κι άλλος άντρας, καθώς μάρτυρες ανέφεραν πως υπήρχε και δεύτερος δράστης, ενώ η αστυνομία θεωρεί πως ήταν ένας.

«Αυτό το ζήτημα θα διευκρινιστεί από την αστυνομία, όπως και ο τρόπος που διέφυγε από το κλαμπ» μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις