Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΠΟΕΔΗΝ: Ο πρώτος νεκρός έφτασε στο Σισμανόγλειο στις 23.03 (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Ο πρώτος νεκρός έφτασε στο Σισμανόγλειο στις 23.03 (pic)

Φωτογραφία ντοκουμέντο σχετικά με την ώρα που έφθασε στο Σισμανόγλειο ο πρώτος νεκρός έχει στα χέρια της η ΠΟΕΔΗΝ όπως ανακοίνωσε η ίδια. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ώρα της φωτογραφίας είναι 23:03 και τονίζεται πως αν της ζητηθεί θα την καταθέσει στον Εισαγγελέα που διερευνά τις ευθύνες για τις πυρκαγιές. «Για να φρεσκάρουμε […]

Φωτογραφία ντοκουμέντο σχετικά με την ώρα που έφθασε στο Σισμανόγλειο ο πρώτος νεκρός έχει στα χέρια της η ΠΟΕΔΗΝ όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ώρα της φωτογραφίας είναι 23:03 και τονίζεται πως αν της ζητηθεί θα την καταθέσει στον Εισαγγελέα που διερευνά τις ευθύνες για τις πυρκαγιές.

«Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του Διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου που δεν θυμάται την ώρα που έφθασε ο πρώτος νεκρός αγνώστων στοιχείων στο Νοσοκομείο από τις φωτιές, αν και μεσολάβησαν μόνο λίγες ημέρες από την τραγωδία που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.

Ανακοινώνουμε ότι διαθέτουμε φωτογραφία με τον πρώτο νεκρό που μεταφέρθηκε και βρισκόταν εκείνη την τραγική νύκτα σε θάλαμο των ΤΕΠ του νοσοκομείου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει επίσης ότι ο διοικητής έφθασε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου «μετά την μεταφορά του πρώτου νεκρού και πολύ πριν ξεκινήσει το κυβερνητικό σόου στο συντονιστικό. Μάλιστα έλεγε ότι συνεχώς επικοινωνούσε με το Υπουργείο Υγείας».

Επισημαίνει ότι τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διαθέτουν βιβλίο καταγραφής συμβάντων το οποίο είναι τριπλότυπο.

Εκεί συμπληρώνεται η ώρα παραλαβής του διακομιζόμενου νεκρού ή ασθενή, τα στοιχεία του ασθενούς, ιατρική εκτίμηση και ζωτικά σημεία.

Διαβάστε ακόμα:

Νεκρό βρέφος 6 μηνών από την φωτιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις