Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανακουφισμένος ο 38χρονος Τούρκος: «Με υποδέχτηκαν σαν επισκέπτη» (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ανακουφισμένος ο 38χρονος Τούρκος: «Με υποδέχτηκαν σαν επισκέπτη» (vid)

Ανακουφισμένος είναι ο 38χρονος Τούρκος Μουσά Aλερίκ, από τη στιγμή που επέστρεψε στη χώρα του. Ευτυχής και ευγνώμων που συναντήθηκε ξανά με την οικογένειά του, ο 38χρονος συλληφθείς έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι τον περίμεναν με μεγάλη αγωνία. Διαβάστε ακόμα Παραδόθηκε στις τουρκικές Αρχές – Η θερμή υποδοχή «Εξαιτίας ενός λάθους πέρασα […]

Ανακουφισμένος είναι ο 38χρονος Τούρκος Μουσά Aλερίκ, από τη στιγμή που επέστρεψε στη χώρα του.

Ευτυχής και ευγνώμων που συναντήθηκε ξανά με την οικογένειά του, ο 38χρονος συλληφθείς έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι τον περίμεναν με μεγάλη αγωνία.

Διαβάστε ακόμα

Παραδόθηκε στις τουρκικές Αρχές – Η θερμή υποδοχή

«Εξαιτίας ενός λάθους πέρασα στην περιοχή τους. Έτσι είναι. Πήγα εκεί και με υποδέχθηκαν καλά, όπως σε μουσαφίρη. Τόσο η ελληνική δικαιοσύνη όσο και το δικαστήριο κατάλαβαν ότι έχω δίκιο. Επειδή εγώ δεν έχω κάνει κάποιο λάθος. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι χωρίς άδεια», εξέφρασε.

Και προσέθεσε: «Γι’ αυτό τον λόγο και με συγχώρησαν. Πραγματικά μου φέρθηκαν πολύ καλά. Ακόμα και αν δεν είναι ξενοδοχείο, πραγματικά από την αστυνομία και όλοι μου συμπεριφέρθηκαν καλά. Μου έφεραν και το φαγητό μου…».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις