Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φοιτήτρια τελειώνει την εργασία για το πανεπιστήμιο λίγο πριν γεννήσει (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Φοιτήτρια τελειώνει την εργασία για το πανεπιστήμιο λίγο πριν γεννήσει (pics)

Μια νεαρή μητέρα κατάφερε να συγκινήσει το διαδίκτυο με την αποφασιστικότητά της. Λίγο πριν φέρει στη ζωή τον γιο της, άνοιξε το λάπτοπ και τα βιβλία και της, αποφασισμένη να τελειώσει την εργασία της για το πανεπιστήμιο, καθισμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου. Η Νάιζα Τόμας σπουδάζει ψυχολογία σε πανεπιστήμιο του Κάνσας, στις ΗΠΑ, και όπως κάθε φοιτητής, […]

Μια νεαρή μητέρα κατάφερε να συγκινήσει το διαδίκτυο με την αποφασιστικότητά της. Λίγο πριν φέρει στη ζωή τον γιο της, άνοιξε το λάπτοπ και τα βιβλία και της, αποφασισμένη να τελειώσει την εργασία της για το πανεπιστήμιο, καθισμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου.

Η Νάιζα Τόμας σπουδάζει ψυχολογία σε πανεπιστήμιο του Κάνσας, στις ΗΠΑ, και όπως κάθε φοιτητής, θέλει να περάσει το εξάμηνο.

Συνέχιζε να παρακολουθεί τα μαθήματά της και στην 39ηεβδομάδα της κύησης και ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει την προσπάθειά της να πάει χαμένη… Ακόμη και όταν ο γιος της αποφάσισε να έρθει στον κόσμο, λίγο νωρίτερα απ΄ότι αναμενόταν.

https://twitter.com/naydxll/status/940450102472204288

Για να περάσει το εξάμηνο, η φοιτήτρια έπρεπε να παραδώσει μια εργασία, την οποία δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει.

Το κατόρθωσε, όμως, ανάμεσα στους πόνους του τοκετού και έπειτα έφερε στη ζωή τον γιό της, Άντονι Τζόνσον.

Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα της στις 11 Δεκεμβρίου και δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και δεν άργησε να γίνει viral.

https://twitter.com/naydxll/status/941381516831150080

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις