Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπόθεση Λαγούδη: Έκθεση… καταπέλτης! «Την στρίμωξαν για να…»
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Έκθεση… καταπέλτης! «Την στρίμωξαν για να…»

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στον θάνατο της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη στο Μεσολόγγι. Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση από την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτση. Όπως αποκάλυψε το Star, πρόκειται για πόρισμα 71 σελίδων στο οποίο ο κος Γκουρμπάτσης αναφέρει πως η φωτιά μπήκε από τους δολοφόνους της άτυχης 44χρονης στις 19.30 Σαββάτου […]

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στον θάνατο της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη στο Μεσολόγγι.

Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση από την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτση.

Όπως αποκάλυψε το Star, πρόκειται για πόρισμα 71 σελίδων στο οποίο ο κος Γκουρμπάτσης αναφέρει πως η φωτιά μπήκε από τους δολοφόνους της άτυχης 44χρονης στις 19.30 Σαββάτου (6/1).

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λαγούδη: Το νέο στοιχείο που φέρνει τα πάνω – κάτω

Έτσι, προκύπτει ένα κενό πέντε ωρών από την ώρα που εθεάθη ζωντανή η άτυχη μητέρα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Ειρήνη Λαγούδη στριμώχτηκε στο πίσω κάθισμα ούσα νεκρή. Οι αστυνομικοί τη βρήκαν ξαπλωμένη με το δεξί πόδι πάνω στο κάθισμα και το αριστερό στο πάτωμα πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

«Στον τόπο της πυρκαγιάς έμειναν ίχνη που μαρτυρούν τι έγινε. Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει πάει και αυτοπυρπολείται, δεν περιμένει 4 ώρες. Τα στοιχεία ενισχύουν την εγκληματική ενέργεια», τονίζει ο κος Γκουρμπάτσης.

Σύμφωνα με την έκθεση μάλιστα, η άτυχη 44χρονη διαπληκτίστηκε με το άτομο ή τα άτομα που κατά πιθανότητα είναι και οι δολοφόνοι, λόγω της ακαταστασίας στο όχημά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις