Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία! Πυρπόλησε το σπίτι του και σκότωσε την 11χρονη αδελφή του
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία! Πυρπόλησε το σπίτι του και σκότωσε την 11χρονη αδελφή του

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 2:30 όταν Πυροσβεστική και Αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και πυροβολισμούς. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για διαμάχη δύο παιδιών που έκλεισε με δολοφονία μιας ανήλικης. Ο 25χρονος, μπήκε […]

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 2:30 όταν Πυροσβεστική και Αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και πυροβολισμούς.

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για διαμάχη δύο παιδιών που έκλεισε με δολοφονία μιας ανήλικης.

Ο 25χρονος, μπήκε οπλισμένος σε διαμέρισμα, στην οδό Ομήρου στο Άργος στο οποίο έβαλε φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πυροβολήσει και σκοτώσει την ετεροθαλή αδελφή του, 11 ετών μόλις.

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, πρόκειται για τον γιο ενός γιατρού από προηγούμενο γάμο. Ο γιατρός έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει με την αισθησιολόγο σύζυγό του, ένα κοριτσάκι.

Για άγνωστους λόγους ο νεαρός που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε μαινόμενος στο σπίτι της μητριάς του, το πυρπόλησε και πυροβόλησε θανάσιμα την ετεροθαλή αδελφή του.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να μπει στο διαμέρισμα, καθώς πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.

Το περιστατικό εξελίσσεται στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Όπως επιβεβαίωσε στο protothema.gr o δήμαρχος Άργους, κ. Καμπόσος, ο 25χρονος δράστης εισέβαλε στο σπίτι των μητέρας του και  πυροβόλησε εξ επαφής το 11χρονο κοριτσάκι από τον δεύτερο γάμο της γυναίκας, το οποίο δυστυχώς είναι νεκρό.

Άγνωστο τι συμβαίνει με τον 25χρονο – Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση να αυτοπυροβολήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις