Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τέλος η αγωνία για τα παγιδευμένα παιδιά
ΚΟΣΜΟΣ

Τέλος η αγωνία για τα παγιδευμένα παιδιά

Ζωντανά εντοπίστηκαν τα δώδεκα παγιδευμένα αγόρια και ο προπονητής τους που αγνοούνταν στην Ταϊλάνδη. Τα συγκεκριμένα άτομα αγνοούνταν για εννέα μέρες αλλά, ευτυχώς, εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με αξιωματούχο. Τα αγόρια είναι από 11 ως 16 ετών. Οι επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων για τον εντοπισμό τους βρίσκονταν σε εξέλιξη από τις 23 […]

Ζωντανά εντοπίστηκαν τα δώδεκα παγιδευμένα αγόρια και ο προπονητής τους που αγνοούνταν στην Ταϊλάνδη.

Τα συγκεκριμένα άτομα αγνοούνταν για εννέα μέρες αλλά, ευτυχώς, εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με αξιωματούχο. Τα αγόρια είναι από 11 ως 16 ετών.

Οι επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων για τον εντοπισμό τους βρίσκονταν σε εξέλιξη από τις 23 Ιουνίου, όταν και εγκλωβίστηκαν σε σπηλιά μετά από μουσώνα.

Έξι από τους δύτες κατάφεραν να μπουν «στον θάλαμο 3, πολλά χιλιόμετρα βαθύτερα από το σημείο όπου πλημμύρισε», όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Στη συνέχεια οι δύτες κατάφεραν να περάσουν μέσα από τις λάσπες και να φθάσουν σε αίθουσα ακόμα πιο κάτω από την επιφάνεια, την Pattaya και να εντοπίσουν την ποδοσφαιρική ομάδα και τον προπονητή.

Ταϊλάνδη: Φρικτός θάνατος για φάλαινα από πλαστικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις