Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνεχίζεται το «θρίλερ» – Παγιδευμένα παιδιά σε σπηλιά
ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζεται το «θρίλερ» – Παγιδευμένα παιδιά σε σπηλιά

Εφτά ημέρες ψάχνουνν για τα δώδεκα παγιδευμένα παιδιά και τον προπονητή τους σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη. Μετά μια υποχώρηση του νερού χάρη στις αντλίες που εγκαταστάθηκαν, οι διασώστες κατάφεραν τελικά να πλησιάσουν την περιοχή όπου πιθανολογούν ότι έχουν καταφύγει οι 13 αυτοί άνθρωποι. Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο μακελάρης του Μέριλαντ (pics+vid) «Είχαμε φτάσει εκεί κάποια […]

Εφτά ημέρες ψάχνουνν για τα δώδεκα παγιδευμένα παιδιά και τον προπονητή τους σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη.

Μετά μια υποχώρηση του νερού χάρη στις αντλίες που εγκαταστάθηκαν, οι διασώστες κατάφεραν τελικά να πλησιάσουν την περιοχή όπου πιθανολογούν ότι έχουν καταφύγει οι 13 αυτοί άνθρωποι.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο μακελάρης του Μέριλαντ (pics+vid)

«Είχαμε φτάσει εκεί κάποια στιγμή την Τρίτη, αλλά το ρεύμα ήταν πολύ ισχυρό», δήλωσε ο κυβερνήτης του Τσιάνγκ Ράι, ο Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν.

Και προσέθεσε: «Η κατάσταση είναι καλύτερη σήμερα (30/6) σε σχέση με χθες και τις προηγούμενες ημέρες. Το νερό υποχώρησε σημαντικά».

Οι έρευνες για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει από το περασμένο Σάββατο (23/6), στη σπηλιά του Θαμ Λουάνγκ, κοντά στα σύνορα με τη Μιανμάρ και το Λάος.

Διαβάστε ακόμα: Υγρός «τάφος» η Μεσόγειος – Νεκροί πρόσφυγες

«Σκοπός είναι να εφαρμοστεί ένα πρωτόκολλο για το τι πρέπει να γίνει πριν τα παιδιά μεταφερθούν στο νοσοκομείο», δήλωσε ο κυβερνήτης του Τσιάνγκ Ράι.

Μετά μια εβδομάδα μέσα στο σκοτάδι της σπηλιάς, τα θύματα θα έχουν οφθαλμολογικές και πνευμονικές διαταραχές και η απομάκρυνσή τους από το σημείο αυτό πρέπει να γίνει με προσοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις