Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο «κόκκινο» η αγωνία για την 37χρονη που αγνοείται
ΕΛΛΑΔΑ

Στο «κόκκινο» η αγωνία για την 37χρονη που αγνοείται

Συνεχίζεται το μυστήριο με την 37χρονη έγκυο, Ντέσι Ιλίεβα, η οποία αγνοείται. Τραγική φιγούρα στην εν λόγω υπόθεση είναι η μητέρα της η οποία την αναζητά από την Τετάρτη 2 Μαΐου. Της είπε ότι θα πάει βόλτα με τον 45χρονο σύντροφό της και μετά δεν έδωσε κανένα σημάδι. Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μάλιστα, […]

Συνεχίζεται το μυστήριο με την 37χρονη έγκυο, Ντέσι Ιλίεβα, η οποία αγνοείται.

Τραγική φιγούρα στην εν λόγω υπόθεση είναι η μητέρα της η οποία την αναζητά από την Τετάρτη 2 Μαΐου. Της είπε ότι θα πάει βόλτα με τον 45χρονο σύντροφό της και μετά δεν έδωσε κανένα σημάδι.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μάλιστα, αυτοκτόνησε ο 45χρονος σύντροφός της. Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live μίλησαν τόσο η μητέρα της 37χρονης όσο και η φίλη της.

Διαβάστε ακόμα

Στα δικαστήρια ο Ριζάι – Έβρισε τον Πρόεδρο! (pics+vid)

«Όταν τον ρωτούσαν πού είναι έλεγε ότι την είχε πάει στο αεροδρόμιο και έφυγε. Ότι βρήκε δουλειά στη Γερμανία με 1.800 ευρώ. Έτσι έλεγε στην καφετέρια που πάμε. Ότι εκείνος την πήγε στο αεροδρόμιο», αποκάλυψε η φίλη της εξαφανισμένης κοπέλας.

«Φοβάμαι ότι κάτι της έχει συμβεί. Έχω μιλήσει με τον (…) και μου είπε ότι πήγε Γερμανία. Άλλη φορά που μιλήσαμε, μου είπε ότι δεν ξέρει πού είναι… Πρώτη φορά είπε στη Γερμανία. Μετά μου είπε, δεν ξέρω πού πάει, Θεσσαλονίκη; Γερμανία; Βουλγαρία; Κι εγώ του είπα: Καλά δεν βλέπεις εσύ το εισιτήριο;», φανέρωσε η μητέρα της.

Η μητέρα της αγνοούμενης αναρωτιέται καθημερινά πού θα μπορούσε να πάει χωρίς χρήματα, την ώρα που δεν θα πήγαινε πουθενά χωρίς να την ενημερώσει.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο 45χρονος είχε φτιάξει στο παρελθόν άλλες δύο οικογένειες. Με την πρώτη σύζυγό του, έκανε έναν γιο και τη δεύτερη φορά απέκτησε ένα κοριτσάκι.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις