Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο Δημόσιο η μητέρα της Κατερίνας Νοτοπούλου (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Δημόσιο η μητέρα της Κατερίνας Νοτοπούλου (pics)

Στο Δημόσιο έχει προσληφθεί και η μητέρα της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου. Συγκεκριμένα, η κ. Δήμητρα Χατζηγιαννάκη του Ιωάννη, μητέρα της υφυπουργού, όπως αποκαλύπτει το mononews.gr, έχει προσληφθεί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στη Θεσσαλονίκη. Η σύμβαση ξεκίνησε από τις 2 Φεβρουαρίου 2018 και έχει διάρκεια ενός έτους. Όμως η ίδια σύμβαση προβλέπει ότι μπορεί να ανανεωθεί για […]

Στο Δημόσιο έχει προσληφθεί και η μητέρα της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

Συγκεκριμένα, η κ. Δήμητρα Χατζηγιαννάκη του Ιωάννη, μητέρα της υφυπουργού, όπως αποκαλύπτει το mononews.gr, έχει προσληφθεί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στη Θεσσαλονίκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για μητση ]Χατζηγιαννάκη

Η σύμβαση ξεκίνησε από τις 2 Φεβρουαρίου 2018 και έχει διάρκεια ενός έτους. Όμως η ίδια σύμβαση προβλέπει ότι μπορεί να ανανεωθεί για ακόμη έναν χρόνο, δηλαδή έως τον Φεβρουάριο του 2020.

Την περίοδο κατά την οποία αποφασίστηκε η πρόσληψη της Δήμητρας Χατζηγιαννάκη, η κόρη της, Κατερίνα Νοτοπούλου που κάποτε διέπρεπε στο Κίνημα «Δεν πληρώνω», ήταν διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Η αδελφή της, Μαρία, παράλληλα με τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες ασχολήθηκε με τον χορό και ειδικότερα το pole dancing.

mariaa

Η Μαρία Νοτοπούλου έχει εργαστεί σε καφέ μπαρ της πόλης, σε κατάστημα πώλησης καφέ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως ωρομίσθια υπάλληλος στο ταμείο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα προσελήφθη με σύμβαση ορισμένου χρόνου στις 21/10/2014 έως τις 29/03/2015, η οποία ανανεώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ μετά από οκτώ μήνες, από τις 03/11/2015 μέχρι τις 24/04/2016. Πέντε μήνες αργότερα θα ανανεωθεί για μία ακόμη φορά. Από τις 27/09/2016 μέχρι σήμερα η Μαρία Νοτοπούλου εκτελεί χρέη ταμία στο Κρατικό Θέατρο, ευελπιστώντας ότι ίσως καταφέρει να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο Δημόσιο.

Δείτε ακόμη:

notopoulou

Σκληρές κουβέντες του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΔ με φόντο τη Νοτοπούλου

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις