Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στη Βουλή η τροπολογία που καταργεί το επίδομα ενοικίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή η τροπολογία που καταργεί το επίδομα ενοικίου

Το τέλος στο επίδομα ενοικίου για τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς μπαίνει με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα η τροπολογία, που θα ψηφιστεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής καταργεί τη σχετική διάταξη και μάλιστα από τότε που ίσχυσε, δηλαδή την 1η Φεβρουαρίου 2015. Ετσι όσοι είχαν λάβει τα χρήματα θα πρέπει […]

Το τέλος στο επίδομα ενοικίου για τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς μπαίνει με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα η τροπολογία, που θα ψηφιστεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής καταργεί τη σχετική διάταξη και μάλιστα από τότε που ίσχυσε, δηλαδή την 1η Φεβρουαρίου 2015. Ετσι όσοι είχαν λάβει τα χρήματα θα πρέπει να τα επιστρέψουν.

Δ. Καμμένος: «Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή»

Υπενθυμίζεται πως η σχετική ρύθμιση είχε ψηφιστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015 μαζί με το μνημόνιο.

Να σημειώσουμε, ότι μεταξύ των όσων εξωκοινοβουλευτικών είχε αποκαλυφθεί ότι είχαν λάβει το επίδομα εκτός από την Ράνια Αντωνοπούλου, ήταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας -εμπνευστής του επιδόματος-, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πρώην υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Σγουρίδης, η πρώην υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Στα Τίρανα σήμερα ο Κοτζιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις