Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ από το στυγερό έγκλημα – Έσφαξε τη πρώην κουνιάδα του στη μέση του δρόμου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ από το στυγερό έγκλημα – Έσφαξε τη πρώην κουνιάδα του στη μέση του δρόμου (vid)

Άγριο έγκλημα νωρίς το πρωί – Μια 53χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή στο Ηράκλειο, μαχαιρωμένη τρεις φορές από τον πρώην κουνιάδο της, ηλικίας 60 ετών. Το έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Στρυμώνος στην περιοχή των Δειλινών, σε καφετέρια – take away, όπου η άτυχη γυναίκα εργαζόταν. Εκεί φαίνεται πως της είχε στήσει καρτέρι ο πρώην κουνιάδος της. […]

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-3.jpg

Άγριο έγκλημα νωρίς το πρωί – Μια 53χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή στο Ηράκλειο, μαχαιρωμένη τρεις φορές από τον πρώην κουνιάδο της, ηλικίας 60 ετών.

Το έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Στρυμώνος στην περιοχή των Δειλινών, σε καφετέρια – take away, όπου η άτυχη γυναίκα εργαζόταν. Εκεί φαίνεται πως της είχε στήσει καρτέρι ο πρώην κουνιάδος της.

Όταν η γυναίκα προσήλθε για να ανοίξει το μαγαζί, στις 07.00 το πρωί, βρήκε τον άνδρα εκεί. Ξεκίνησε καυγάς που εξελίχτηκε σε συμπλοκή. Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι, κατάφερε τρεις μαχαιριές στην 53χρονη και εξαφανίστηκε. Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών όμως, η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα.

Στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και να διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πιθανολογείται ότι τα αίτια του καυγά που κατέληξε σε τραγωδία, είχαν να κάνουν με οικογενειακές διαφορές.

Οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις