Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκοπιανό: Επεισόδια στο συλλαλητήριο – Δύο τραυματίες (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοπιανό: Επεισόδια στο συλλαλητήριο – Δύο τραυματίες (pics-vid)

Για ακόμα μία φορά το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό «έκλεισε» με σοβαρά επεισόδια. Περίπου πενήντα άτομα πραγματοποίησαν επίθεση με λοστούς σε θαμώνες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και ατόμων που βρίσκονταν στην πλατεία και δηλώνουν πως ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι δράστες, που όπως μεταδίδει το thestival φέρεται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποκόπηκαν […]

Για ακόμα μία φορά το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό «έκλεισε» με σοβαρά επεισόδια.

Περίπου πενήντα άτομα πραγματοποίησαν επίθεση με λοστούς σε θαμώνες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και ατόμων που βρίσκονταν στην πλατεία και δηλώνουν πως ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι δράστες, που όπως μεταδίδει το thestival φέρεται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποκόπηκαν από την πορεία για τη Μακεδονία και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ροτόντας.

Εκεί, επιτέθηκαν σε θαμώνες καταστημάτων και αντιεξουσιαστές. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα και να προκληθούν υλικές ζημιές.

Παράλληλα, άγνωστοι βεβήλωσαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Ελευθερίας, πετώντας μπογιές και πατώντας τα λουλούδια που ήταν τοποθετημένα εκεί.

Συλλαλητήριο για το Σκοπιανό: Η κίνηση του Αμβρόσιου

Η πορεία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις