Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε άσχημη κατάσταση η σύντροφος του επιχειρηματία – H Η βόμβα “προειδοποίηση” το 2012 (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άσχημη κατάσταση η σύντροφος του επιχειρηματία – H Η βόμβα “προειδοποίηση” το 2012 (vid)

Σε τραγική κατάσταση είναι η σύντροφος του γνωστού επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου, ο οποίος απήχθη στην Πειραϊκή το πρωί της Πέμπτης. Η Χρύσα Δρακάκη, μοντέλο και πρώην Playmate 2009, ζει δραματικές στιγμές καθώς οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη με την οικογένεια του 51χρονου επιχειρηματία. Σύμφωνα με το Open, είχε συνάντηση με άτομο που την ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Το ζευγάρι […]

Δρακάκη

Σε τραγική κατάσταση είναι η σύντροφος του γνωστού επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου, ο οποίος απήχθη στην Πειραϊκή το πρωί της Πέμπτης.

Η Χρύσα Δρακάκη, μοντέλο και πρώην Playmate 2009, ζει δραματικές στιγμές καθώς οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη με την οικογένεια του 51χρονου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το Open, είχε συνάντηση με άτομο που την ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Παύλιανη τις ημέρες των Χριστουγέννων, ωστόσο, επέστρεψαν προκειμένου να γιορτάσουν την έλευση της νέας χρονιάς με τους γονείς του 51χρονου.

Η καλλονή βρισκόταν στο σπίτι, όταν οι άγνωστοι πραγματοποίησαν την απαγωγή.

Η πρώην Playmate, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διατηρεί δεσμό με τον κ. Μαυρίκο εδώ και δύο χρόνια.

Η σχέση τους ήρθε λίγο μετά τον χωρισμό του επιχειρηματία, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Σε άσχημη κατάσταση ο πατέρας και η αδερφή του απαχθέντος 

Ο πατέρας του επιχειρηματία παρενέβη τηλεφωνικά σήμερα στο ΣΚΑΙ.

«Έπεσα από τα σύννεφα» στο άκουσμα της είδησης της αρπαγής του γιου του, λέει ο πατέρας του επιχειρηματία.

Μιλώντας στο Star, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδερφή του 51χρονου επιχειρηματία αναφέρει: «Δεν γνωρίζω τίποτα, μένουμε στη Ζάκυνθο τώρα 35 χρόνια, δεν έχουμε ιδέα. Είναι ένα υπέροχο παιδί. Εμείς είχαμε μια επικοινωνία τώρα στις γιορτές. Δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω. Μιλήσαμε τελευταία φορά την Τρίτη. Ήταν μια χαρά, μας έλεγε τα νέα του…

Ευχόμαστε να βρεθεί, να γυρίσει πίσω σώος και αβλαβής. Πέσαμε από τα σύννεφα και ο αδερφός μου ήταν πάντα τόσο χαλαρός και ήρεμος και δεν ανησυχούσε ποτέ για τίποτα.

Κατά τις Αρχές πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση μπορεί να είναι και η οικιακή βοηθός, η οποία ήταν παρούσα τη στιγμή που απήχθη ο 50χρονος επιχειρηματίας.

Η βόμβα-προειδοποίηση και η υπόθεση με τα τσιγάρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, ο επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2000 για υπόθεση τσιγάρων, ενώ το 2012 είχε τοποθετηθεί βόμβα στο κατάστημα συγγενή του, που είχε αποδειχθεί, όμως, ότι στόχος ήταν ο επιχειρηματίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι πινακίδες που είχε το αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες άρπαξαν τον επιχειρηματία είναι ιταλικές. Ακόμη, οι αυτόπτες μάρτυρες, στις περιγραφές τους, λένε ότι οι δράστες ήταν σωματώδεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις