Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σενάριο τρόμου από τουρκική εφημερίδα για βύθιση ελληνικού πλοίου
ΚΟΣΜΟΣ

Σενάριο τρόμου από τουρκική εφημερίδα για βύθιση ελληνικού πλοίου

Αίσθηση προκαλεί το σενάριο τρόμου από τουρκική εφημερίδα για βύθιση ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής Yeni Safak (Γενί Σαφάκ), γίνεται λόγος για ενδεχόμενο χτύπημα σε ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο. Διαβάστε ακόμα Ένωση Κεντρώων: «Οσφραινόμεθα θερμό επεισόδιο» Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο αρθρογράφος αναφέρει ότι όταν ανεβαίνει η […]

Αίσθηση προκαλεί το σενάριο τρόμου από τουρκική εφημερίδα για βύθιση ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής Yeni Safak (Γενί Σαφάκ), γίνεται λόγος για ενδεχόμενο χτύπημα σε ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο.

Διαβάστε ακόμα

Ένωση Κεντρώων: «Οσφραινόμεθα θερμό επεισόδιο»

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο αρθρογράφος αναφέρει ότι όταν ανεβαίνει η ένταση στο Αιγαίο το να γίνει κάποιο ατύχημα είναι πολύ πιθανό, εκφράζοντας, ωστόσο, τον φόβο του για μια προβοκάτσια (ίσως από γκιουλενιστές) κατά της Τουρκίας.

«Το να βυθίσει το τουρκικό ναυτικό ένα ελληνικό πλοίο και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ να κάνουν μια συμμαχία κατά της Τουρκίας είναι ένα πιθανό σενάριο και πρέπει να το προσέξουμε», τονίζεται.

Διαβάστε ακόμα

«Οι Έλληνες τρίζουν τα δόντια – Εμείς ξέρουμε να τα σπάμε και να τα ξεριζώνουμε»

Μάλιστα, αναφέρεται και στην κατάρριψη του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους από την Τουρκία. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, επισημαίνει ο αρθρογράφος, ότι όλες οι χώρες της Ευρώπης θα συμμαχήσουν εναντίον της Τουρκίας.

Σημειώνεται πως το εν λόγω πρωτοσέλιδο έρχεται μια μέρα, μετά το περιστατικό στη Ρω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις