Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / «Σαρωτικές» αλλαγές στο Instagram
PLUS

«Σαρωτικές» αλλαγές στο Instagram

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Instagram, ανακοίνωσε «σαρωτικές» αλλαγές. Το Instagram επιβεβαίωσε ότι θα επιτρέψει στους χρήστες του να «κατεβάσουν» στον υπολογιστή τους όλα τα προσωπικά δεδομένα τους (φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα), που έχουν μοιραστεί με άλλους. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων που θα τεθεί σε ισχύ στην […]

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Instagram, ανακοίνωσε «σαρωτικές» αλλαγές.

Το Instagram επιβεβαίωσε ότι θα επιτρέψει στους χρήστες του να «κατεβάσουν» στον υπολογιστή τους όλα τα προσωπικά δεδομένα τους (φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα), που έχουν μοιραστεί με άλλους.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων που θα τεθεί σε ισχύ στην Ευρώπη από τις 25 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα

«Βαριά» καμπάνα για τους… ενοχλητικούς σε Facebook και τηλέφωνο

«Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ένα αντίγραφο από οτιδήποτε έχετε μοιραστεί στο Instagram, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, των βίντεο και των μηνυμάτων σας».

Πάντως, δεν είναι ακόμη σαφές αν στα προσωπικά δεδομένα που θα είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα», θα περιλαμβάνονται και λεπτομέρειες για το διαφημιστικό «προφίλ» του χρήστη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις