Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πριν φύγεις για διακοπές καθάρισε αυτά τα 7 πράγματα
PLUS

Πριν φύγεις για διακοπές καθάρισε αυτά τα 7 πράγματα

Πιθανότατα μετράς αντίστροφα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και την ημέρα που θα αφήσεις πίσω σου την φορτωμένη καθημερινότητά σου. Τι γίνεται όμως όταν οι μέρες περνούν και έρχεται η στιγμή που επιστρέφεις σε ένα σπίτι που μοιάζει να πέρασε «τυφώνας» επειδή δεν καθάρισες πριν φύγεις; Δες ποιες δουλειές του σπιτιού θα είναι σωτήριες αν […]

Πιθανότατα μετράς αντίστροφα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και την ημέρα που θα αφήσεις πίσω σου την φορτωμένη καθημερινότητά σου.

Τι γίνεται όμως όταν οι μέρες περνούν και έρχεται η στιγμή που επιστρέφεις σε ένα σπίτι που μοιάζει να πέρασε «τυφώνας» επειδή δεν καθάρισες πριν φύγεις;

Δες ποιες δουλειές του σπιτιού θα είναι σωτήριες αν γίνουν πριν φύγεις για διακοπές και δεν θα έχεις ποτέ ξανά αυτό το πρόβλημα.

Ανεμιστήρας σαν κλιματιστικό, με ένα τέλειο τρικάκι

1) Kαθάρισε το ψυγείο σου: Πέταξε από αυτό όσα τρόφιμα θα λήξουν όσο εσύ θα λείπεις στις διακοπές σου.

2) Καθάρισε την κουζίνα: Μην αφήσεις ψίχουλα ή σάλτσες στους πάγκους, βρώμικα πιάτα, λεκιασμένες πετσέτσες και πολυχρησιμοποιημένα σφουγγάρια.

3) Σκουπίδια: Μην αφήσεις παραγεμισμένες σακούλες με σκουπίδια σε κανένα δωμάτιο του σπιτιού.

4) Kαθαρό μπάνιο: Αφησε το μπάνιο σου καθαρό πριν φύγεις για διακοπές για να μην είναι «πονοκέφαλος» για σένα όταν επιστρέψεις.

Ο μπελάς με τον βραστήρα και πώς θα απαλλαγείς

5) Mην αφήσεις άπλυτα: Για έναν απλούστατο λόγο: γιατί θα πολλαπλασιαστούν όταν επιστρέψεις.

6) Στρωμένο κρεβάτι: Θα ευγνωμονείς την προνοητικότητά σου αν φύγεις για διακοπές και το κρεβάτι σου είναι ήδη τακτοποιημένο.

7) Φρόντισε το μπαλκόνι σου:  Μην αφήσεις τα έπιπλα που τυχόν έχεις στη βεράντα σου έκθετα στον ήλιο και καθάρισε τις βρωμιές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις