Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποσό – μαμούθ για «βραδιά βαθιάς κατάνυξης» με Γαϊτάνο και Μπάση!
ΕΛΛΑΔΑ

Ποσό – μαμούθ για «βραδιά βαθιάς κατάνυξης» με Γαϊτάνο και Μπάση!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Δήμου Άργους Μυκηνών να δώσει ποσό… μαμούθ για τον Πέτρο Γαϊτάνο και τον Δημήτρη Μπάση. Σύμφωνα με την απόφαση από την Κοινωφελή Επιχείρηση, ο εν λόγω δήμος δίνει 20.000 ευρώ για μια βραδιά κατάνυξης με τους δύο γνωστούς τραγουδιστές. Διαβάστε ακόμα Υπόθεση Λαγούδη: Από τον Εισαγγελέα «κρέμεται» η οικογένειά της Η […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Δήμου Άργους Μυκηνών να δώσει ποσό… μαμούθ για τον Πέτρο Γαϊτάνο και τον Δημήτρη Μπάση.

Σύμφωνα με την απόφαση από την Κοινωφελή Επιχείρηση, ο εν λόγω δήμος δίνει 20.000 ευρώ για μια βραδιά κατάνυξης με τους δύο γνωστούς τραγουδιστές.

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λαγούδη: Από τον Εισαγγελέα «κρέμεται» η οικογένειά της

Η εμφάνισή τους είναι για τη Μεγάλη Παρασκευή και η απόφαση πέρασε κατά πλειοψηφία, καθώς μειοψήφισαν οι Π. Νικολαράκος και Γ. Καραχάλιος.

«Βραδιά βαθιάς κατάνυξης και προσμονής για την Ανάσταση την Μεγάλη Παρασκευή στις 9:00 μ.μ. στην συνάντηση των Επιταφίων στην πόλη του Άργους στην πλατεία Αγίου Πέτρου. Ο Πέτρος Γαϊτάνος και ο Δημήτρης Μπάσης θα ψάλουν ύμνους της Μεγάλης Παρασκευής», αναφέρεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις