Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παπαχριστόπουλος για επίθεση στα ΜΑΤ: «Θα έχουμε και αυτά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος για επίθεση στα ΜΑΤ: «Θα έχουμε και αυτά»

Την επίθεση στα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη σχολιάζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Όπως αναφέρει στο SBC, δεν συμμερίζεται την άποψη ότι φέρει ευθύνες ο υπουργός Νίκος Τόσκας ή το επιχειρηματικό σχέδιο της ΕΛΑΣ για την επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ. Διαβάστε ακόμα: Ανέλαβαν την ευθύνη «Θέλαμε να τους κάψουμε!» «Στην προκειμένη περίπτωση κινδύνευσαν κάποια παιδιά. Αυτή η […]

Την επίθεση στα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη σχολιάζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Όπως αναφέρει στο SBC, δεν συμμερίζεται την άποψη ότι φέρει ευθύνες ο υπουργός Νίκος Τόσκας ή το επιχειρηματικό σχέδιο της ΕΛΑΣ για την επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ.

Διαβάστε ακόμα: Ανέλαβαν την ευθύνη «Θέλαμε να τους κάψουμε!»

«Στην προκειμένη περίπτωση κινδύνευσαν κάποια παιδιά. Αυτή η επίθεση δεν είχε καμία σχέση με τον Ρουβίκωνα που πετάει χαρτάκια και μπογιές. Όποιος παρανομεί βάσει αυτού να τιμωρείται. Οι νόμοι είναι συγκεκριμένοι», τονίζει.

«Αλλά από εκεί και πέρα συνεχώς ζητούν την παραίτηση του Τόσκα. Την έχουν ζητήσει καμιά 50αριά φορές. Επειδή ξέρω πως δουλεύει η ελληνική αστυνομία, είμαι βέβαιος ότι για την περίπτωση της Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Συμφωνώ με όλος όσους λένε ότι έπρεπε κάτι να γίνει αλλά δεν έγινε. Όταν παίζεις με την φωτιά και η αστυνομία παίζει με την φωτιά κάθε ημέρα θα έχουμε και αυτά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις