Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο σπαραγμός της Βικτώριας για την εκτέλεση του συζύγου της: «Βασιλιά μου γιατί σε φάγανε» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο σπαραγμός της Βικτώριας για την εκτέλεση του συζύγου της: «Βασιλιά μου γιατί σε φάγανε» (vid)

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του δολοφονηθέντος Γιάννη Μακρή, για να συμπαρασταθούν στη χήρα, Βικτώρια Καρύδα Στις εικόνες που κατέγραψαν τηλεοπτικά συνεργεία από την οικία Μακρή στο Πανόραμα Βούλας, όπου πριν από μερικές ώρες έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστή, ο 46χρονος επιχειρηματίας, ακούγονται τα ουρλιαχτά της. Μια γυναικεία […]

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του δολοφονηθέντος Γιάννη Μακρή, για να συμπαρασταθούν στη χήρα, Βικτώρια Καρύδα

Στις εικόνες που κατέγραψαν τηλεοπτικά συνεργεία από την οικία Μακρή στο Πανόραμα Βούλας, όπου πριν από μερικές ώρες έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστή, ο 46χρονος επιχειρηματίας, ακούγονται τα ουρλιαχτά της.

Μια γυναικεία φωνή, που σύμφωνα με το Open είναι της συζύγου του Βικτωρίας Καρύδα, ακούγεται καθαρά να φωνάζει: «Το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου… Αχ! γιατί σε φάγανε;».

Την ώρα που ο 46χρονος έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες η Βικτώρια Καρύδα, περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, τις πασαρέλες που στήνονται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας για χάρη του οίκου Kathy Heyndels.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τον εκτελεστή του 46χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή στη Βούλα.

Σύμφωνα με τον Alpha πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα. Οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον Γιάννη Μακρή, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.

Τον πυροβόλησε 6 φορές από τις οποίες οι 4 σφαίρες βρήκαν το σώμα του επιχειρηματία ξαπλώνοντάς τον νεκρό. Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο το βράδυ της εκτέλεσης να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις