Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Νίνο τα… έχωσε δημόσια σε follower του: Ατάκες – φαρμάκι! (pics)
LIFESTYLE

Ο Νίνο τα… έχωσε δημόσια σε follower του: Ατάκες – φαρμάκι! (pics)

Καυγάς… στήθηκε στο Instagram του Νίνο με μια εκ των ακολούθων του. Ο διαδικτυακός καυγάς περιλάμβανε πικρόχολα σχόλια και φαρμακερές ατάκες μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή  και μιας από τους followers του η οποία αντέδρασε σε μια κατάστάση του. «Σύνελθε», σχολίασε σε φωτογραφία του με τον Νίνο να απαντά: «Αντί να σχολιάζεις σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, […]

Καυγάς… στήθηκε στο Instagram του Νίνο με μια εκ των ακολούθων του.

Ο διαδικτυακός καυγάς περιλάμβανε πικρόχολα σχόλια και φαρμακερές ατάκες μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή  και μιας από τους followers του η οποία αντέδρασε σε μια κατάστάση του.

«Σύνελθε», σχολίασε σε φωτογραφία του με τον Νίνο να απαντά: «Αντί να σχολιάζεις σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε γι’ αυτό. Προς όλους όσους χάνουν τον χρόνο τους εν ζωή σχολιάζοντας τις ζωές των άλλων. Σχολιάζοντας στο καφενείο κανείς δε γ@@@σε. Με αγάπη».

Διαβάστε ακόμα

Αποκάλυψη Φιλιππίδη για το… παρασκήνιο με ΣΚΑΙ και Power of Love (vid)

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, η ακόλουθος σχολίασε: «Αντί να καμώνεσαι σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε γι’ αυτό. Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, δεν σου φταίει μια λέξη, ένα ρήμα. Αν σου έλεγα αυτά που αρέσκεσαι να ακούς και να βλέπεις, δεν θα αντιδρούσες ενοχλημένος. Τέτοια θα ήθελες. Θα τα βρεις. Όχι από έμενα όμως. Καλή συνέχεια στον αγώνα σου. Με συμπάθεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις