Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο βασιλιάς του Μαρόκου κοιμήθηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ τα “πήρε” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς του Μαρόκου κοιμήθηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ τα “πήρε” (vid)

Ο υπνάκος του βασιλιά του Μαρόκου και το επικό βλέμμα Τραμπ! Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Παρίσι τις τελευταίες ώρες, όπου οι ηγέτες βρέθηκαν μαζί για τη συμπλήρωση 100 ετών από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου Οι στιγμές που ξεχώρισαν, πολλές. Η κύρια τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε στην Αψίδα του Θριάμβου με βασικό ομιλητή […]

Ο βασιλιάς του Μαρόκου Τραμπ

Ο υπνάκος του βασιλιά του Μαρόκου και το επικό βλέμμα Τραμπ!

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Παρίσι τις τελευταίες ώρες, όπου οι ηγέτες βρέθηκαν μαζί για τη συμπλήρωση 100 ετών από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Οι στιγμές που ξεχώρισαν, πολλές.

Η κύρια τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε στην Αψίδα του Θριάμβου με βασικό ομιλητή τον Εμμανουέλ Μακρόν.

Η ομιλία του προέδρου της Γαλλίας, ωστόσο, και η έκκλησή του προς τους ηγέτες του κόσμου να απορρίψουν τον εθνικισμό τον οποίο χαρακτήρισε «προδοσία του πατριωτισμού», δεν ένοιαζαν και πολύ τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ 6ο.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Russia Today ο Μαροκινός βασιλιάς φαίνεται να αποκοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

Το… ασυγχώρητο, είναι πως δίπλα του βρισκόταν μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες της πολιτικής σκηνής, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Το βίντεο έχει καταγράψει και την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος φαίνεται να κοιτά οργισμένος τον βασιλιά Μοχάμεντ.

Ή θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, πως ήθελε να κάνει το ίδιο…

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter:

https://twitter.com/AlexLeroy90/status/1061778685030731776

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις