Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι βουλευτές του Τσίπρα ζητούν διαβεβαιώσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βουλευτές του Τσίπρα ζητούν διαβεβαιώσεις

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η χθεσινή εμφάνιση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην επιτροπή κοινοβουλευτικού ελέγχου, και πολλοί είναι οι βουλευτές που ζητούν απαντήσεις και διαβεβαιώσεις από τον Τσίπρα. Συγκεκριμμένα, 36 βουλευτές ζητούν, να συγκληθεί επειγόντως η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η δεύτερη φορά που υποβάλλεται αίτημα για σύγκληση της ΚΟ, αφού η πρώτη απόπειρα απερρίφθη,  με εντολή του πρωθυπουργού. […]

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η χθεσινή εμφάνιση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην επιτροπή κοινοβουλευτικού ελέγχου, και πολλοί είναι οι βουλευτές που ζητούν απαντήσεις και διαβεβαιώσεις από τον Τσίπρα.

Συγκεκριμμένα, 36 βουλευτές ζητούν, να συγκληθεί επειγόντως η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι η δεύτερη φορά που υποβάλλεται αίτημα για σύγκληση της ΚΟ, αφού η πρώτη απόπειρα απερρίφθη,  με εντολή του πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολος Ιούνιος για το Μαξίμου

Η απόφαση για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ή όχι η συνεδρίαση του οργάνου, παρουσία του πρωθυπουργού, πριν έρθει προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο, όπως ζήτησε μεταξύ άλλων και ο Ν. Φίλης, αναμένεται να ληφθεί σήμερα το μεσημέρι σε συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ.

Ας σημειωθεί ότι την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Ιουνίου, κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για το κλείσιμο της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ο κυβερνητικός και κοινοβουλευτικός σχεδιασμός τοποθετεί την ψήφιση του νομοσχεδίου, από την Ολομέλεια, έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις