Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντροπιαστικό παραλήρημα Πολάκη: “Θα απολογηθώ σε σας για τα νεκρά παιδιά;” – Τα “τσόλια” και οι απειλές (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντροπιαστικό παραλήρημα Πολάκη: “Θα απολογηθώ σε σας για τα νεκρά παιδιά;” – Τα “τσόλια” και οι απειλές (vid)

Εικόνες που κάνουν τον Έλληνα να ντρέπεται… Οι δημοσιογράφοι κυνηγούσαν τον Παύλο Πολάκη για να πάρουν μία απάντηση για διάφορα θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας και το αντικείμενό του. Δεν πρόκειται για καναλάρχες, ή εφοπλιστές αλλά “απλούς” δημοσιογράφους που απλά ασκούν το επάγγελμά τους και είναι όλη μέρα μέσα στους δρόμους. «Είστε όλοι σε […]

Παύλος-Πολάκης-5.jpg

Εικόνες που κάνουν τον Έλληνα να ντρέπεται…

Οι δημοσιογράφοι κυνηγούσαν τον Παύλο Πολάκη για να πάρουν μία απάντηση για διάφορα θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας και το αντικείμενό του.

Δεν πρόκειται για καναλάρχες, ή εφοπλιστές αλλά “απλούς” δημοσιογράφους που απλά ασκούν το επάγγελμά τους και είναι όλη μέρα μέσα στους δρόμους.

«Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!».

Με αυτή την απάντηση ξέφευγε και δεν απαντούσε ούτε για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τα 4 πλαστά πτυχία ούτε για τα δύο αγγελούδια που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ειδικά για τα δύο παιδάκια, ο τρόπος που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να αντιμετωπίσει το θέμα και τη δημοσιογράφο που του έθετε ερωτήματα προκαλεί αν μη τι άλλο ντροπή.

«Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;»

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε βλέπουμε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αποκαλεί τσόλια τον Μιχάλη Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ και όσους είναι μαζί του.

«Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω!».

Αλλά όποιο κι αν είναι το αρχικό σοκ, αν θυμηθούμε την συμπεριφορά που έδειξε και τον Ιούλιο του 2018, μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους 100 νεκρούς στο Μάτι, απλά σιωπούμε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις