Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κατάθεση… πρόκληση του δολοφόνου της Σταμάτας – Τι αναφέρει;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάθεση… πρόκληση του δολοφόνου της Σταμάτας – Τι αναφέρει;

Ανατριχιαστική μπορεί να χαρακτηριστεί η περιγραφή του δολοφόνου της Σταμάτας για το πώς κατακρεούργησε την σύντροφό του. «Ήπιαμε ό,τι υπήρχε στο σπίτι, χασίς, αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικά. Για κάποια αφορμή που δεν θυμάμαι, μάλλον ασήμαντη, αρχίσαμε να τσακωνόμαστε, κάτι που γινόταν συχνά τον τελευταίο καιρό», αναφέρουν οι πληροφορίες. Διαβάστε ακόμα: Τρίτο «όχι» από την εισαγγελέα στο αίτημα […]

Ανατριχιαστική μπορεί να χαρακτηριστεί η περιγραφή του δολοφόνου της Σταμάτας για το πώς κατακρεούργησε την σύντροφό του.

«Ήπιαμε ό,τι υπήρχε στο σπίτι, χασίς, αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικά. Για κάποια αφορμή που δεν θυμάμαι, μάλλον ασήμαντη, αρχίσαμε να τσακωνόμαστε, κάτι που γινόταν συχνά τον τελευταίο καιρό», αναφέρουν οι πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμα: Τρίτο «όχι» από την εισαγγελέα στο αίτημα έκδοσης των 8 αξιωματικών στην Τουρκία

Και συνέχισε: «Εκείνη σηκώθηκε και έφυγε και πήγε στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή την άκουσα να με βρίζει, μπήκα στο μπάνιο και άρχισα να την χτυπάω με τα χέρια».

«Αντιστάθηκε και συνέχισε να με βρίζει. Tότε πήρα ένα ψαλίδι και άρχισα να την χαρακώνω. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τότε με το μαχαίρι κατάφερα τα θανατηφόρα χτυπήματα».

Ο 52χρονος δράστης αφαίρεσε τη ζωή της 43χρονης συντρόφου του, με μαχαίρι και ψαλίδι, μέσα στη μπανιέρα, μετατρέποντας το σπίτι του σε σφαγείο. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις