Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κάνε κάθε έπιπλο του σπιτιού πιο λειτουργικό με ένα κόλπο! (pic)
PLUS

Κάνε κάθε έπιπλο του σπιτιού πιο λειτουργικό με ένα κόλπο! (pic)

Πολλές φορές, οι λύσεις που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη, είναι απλές, το μόνο που χρειάζεται είναι πρακτικό πνεύμα και έμπνευση. Η εξοικονόμηση χώρου και η λειτουργικότητα είναι θα πρέπει να είναι βασικά κριτήρια στην επιλογή επίπλων και διακοσμητικών αξεσουάρ στο σπίτι. Με το οικονομικό τρικ που ακολουθεί, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα […]

ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΙΧΟ

Πολλές φορές, οι λύσεις που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη, είναι απλές, το μόνο που χρειάζεται είναι πρακτικό πνεύμα και έμπνευση.

Η εξοικονόμηση χώρου και η λειτουργικότητα είναι θα πρέπει να είναι βασικά κριτήρια στην επιλογή επίπλων και διακοσμητικών αξεσουάρ στο σπίτι.

Με το οικονομικό τρικ που ακολουθεί, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για εσάς και κάθε έπιπλο του σπιτιού θα γίνει στα σίγουρα πιο λειτουργικό, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑΜΕ ΡΟΔΑΚΙΑ

Έχετε σκεφτεί ποτέ να προσθέσετε ροδάκια στα έπιπλα του σπιτιού; Φανταστείτε ένα τραπέζι που μπορεί να μετακινηθεί από την κουζίνα στο σαλόνι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μια μικρή πολυθρόνα που μπορεί να μεταφερθεί από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο, ή ένα τραπεζάκι που μπορείτε να μετακινήσετε στο μπαλκόνι σας με λίγες κινήσεις.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε ροδάκια με φρένο έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια δυσάρεστη, «ακούσια» μετακίνηση ενός επίπλου από τη μια γωνιά του σπιτιού στην άλλη.

Επίσης, απαραίτητο είναι να υπολογίσετε το βάρος του επίπλου: τα ροδάκια που θα προμηθευτείτε θα πρέπει να έχουν ανάλογη αντοχή.

Διαβάστε ακόμα:

Τρία tips για να βρεις τα φυτά σου όπως τα άφησες όταν επιστρέψεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις