Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η πρώτη δήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου μετά την απόφαση (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη δήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου μετά την απόφαση (video)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, μετά την πολύωρη απολογία τους ενώπιον των Ανακριτών κατά της Διαφθοράς. Ο Γιάννος Παπαντωνίου κατηγορείται για τη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων ύψους 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων που φέρεται να έλαβε ως δώρο κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του το 2003. Σε δήλωσή του, λίγο πριν οδηγηθεί στη […]

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, μετά την πολύωρη απολογία τους ενώπιον των Ανακριτών κατά της Διαφθοράς.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου κατηγορείται για τη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων ύψους 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων που φέρεται να έλαβε ως δώρο κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του το 2003.

Σε δήλωσή του, λίγο πριν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, ο πρώην υπουργός είπε: «Η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά».

Ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στη φυλακή, που θα επιλεγεί από τον εισαγγελέα εκτελέσεων, ως προσωρινά κρατούμενοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις