Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο σοκ από τη ληστεία στην οδό Γλαδστώνος – Ξυλοκοπούν τον δράστη, λίγο πριν πεθάνει
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο σοκ από τη ληστεία στην οδό Γλαδστώνος – Ξυλοκοπούν τον δράστη, λίγο πριν πεθάνει

Τη στιγμή της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος που κατέληξε στον θάνατο του ληστή, δείχνει βίντεο που αποκαλύπτει το protothema.gr. Ο άνδρας που εισέβαλε το μεσημέρι στο κατάστημα χρυσαφικών του κέντρου κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι για να το ληστέψει, φαίνεται να εγκλωβίζεται και στη συνέχεια στην προσπάθεια του να ξεφύγει, αρχικά αρπάζει έναν […]

Τη στιγμή της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος που κατέληξε στον θάνατο του ληστή, δείχνει βίντεο που αποκαλύπτει το protothema.gr.

Ο άνδρας που εισέβαλε το μεσημέρι στο κατάστημα χρυσαφικών του κέντρου κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι για να το ληστέψει, φαίνεται να εγκλωβίζεται και στη συνέχεια στην προσπάθεια του να ξεφύγει, αρχικά αρπάζει έναν πυροσβεστήρα.

Όταν διαπιστώνει πως δεν μπορεί να βγει, σπάει τη βιτρίνα και βουτάει μέσα από τα τζάμια στο δρόμο.

Διερχόμενοι περαστικοί του επιτίθενται σφοδρά, και ο ληστής τραυματισμένος από τα τζάμια, αφήνει λίγα λεπτά αργότερα την τελευταία του πνοή.

To protothema.gr έχει επεξεργαστεί την εικόνα του βίντεο που περιήλθε στην κατοχή του από αυτόπτη μάρτυρα, θολώσει τα πρόσωπα και έχει αφαιρέσει τον ήχο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις