Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανατριχιαστικά στοιχεία για το διπλό φονικό
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικά στοιχεία για το διπλό φονικό

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το διπλό φονικό που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το politis.com. cy, από την ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας παρακολουθούσαν το σπίτι οι δράστες πριν κινηθούν προς αυτό, ενώ πήραν μαζί τους και σκύλο τον οποίο είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο. Τα νέα στοιχεία από την κατάθεση του Λοΐζου Τζιωνή, αποκαλύπτουν, πως […]

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το διπλό φονικό που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το politis.com. cy, από την ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας παρακολουθούσαν το σπίτι οι δράστες πριν κινηθούν προς αυτό, ενώ πήραν μαζί τους και σκύλο τον οποίο είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο.

Τα νέα στοιχεία από την κατάθεση του Λοΐζου Τζιωνή, αποκαλύπτουν, πως όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, όταν πλέον κατάφερε να εισβάλει στο σπίτι, είχε περάσει η επίδραση της κοκαΐνης και από εκεί και πέρα έκανε σπασμωδικές κινήσεις.

Ο 33χρονος ανέφερε ότι το 2012, και ενώ εργαζόταν ως αλουμινιτζής, τον έστειλε ο εργοδότης του στο σπίτι του τραγικού ζεύγους προκειμένου να προβεί σε μετρήσεις στα παράθυρα για να τοποθετηθούν σίτες.

Διαβάστε ακόμα: Στοιχεία σοκ για το διπλό φονικό – Το ποσό… μαμούθ!

Όταν ξαναπήγε για να προβεί στην τοποθέτηση, τότε έμαθε για το χρηματοκιβώτιο, καθώς ο ιδιοκτήτης του είχε ζητήσει να βάλει σε αυτό κάποιες βίδες.

Στο σπίτι είχε πάει συνολικά 3 – 4 φορές και σε μία ή δύο περιπτώσεις, είχε πάρει μαζί και τον αδελφό του ως βοηθό.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Λοΐζου Τζιωνή, ο 22χρονος… συνεργάτης τον πίεζε να γίνει η «δουλειά» λόγω του χρέους στους προμηθευτές, αν και ο ίδιος είχε αρχίσει να αγχώνεται καθώς περνούσε η επίδραση της κοκαΐνης.

Η στιγμή της εισβολής

Άκουσε μια γυναικεία φωνή και από την ταραχή του άρχισε να ψάχνει σημείο για να κρυφτεί, εισερχόμενος τελικά στο δωμάτιο του ζεύγους. Εκεί είδε τη σύζυγο η οποία έβγαλε μια κραυγή και τότε, «με την καρδιά του έτοιμη να σπάσει», όπως λέει, ανέσυρε το μαχαίρι που είχε επάνω του.

Στο άκουσμα της κραυγής της συζύγου του, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου ανέβηκε και αυτός στο υπνοδωμάτιο και μόλις τον είδε, ο Τζιωνής ισχυρίζεται ότι ο 60χρονος τον άρπαξε από τον λαιμό. Τότε «ψευτοπάλεψαν» και άρχισε να του καταφέρνει χτυπήματα επειδή «ένιωθε απειλή».

Κατόπιν της δολοφονίας του τραγικού ζεύγους προχώρησε προς το υπνοδωμάτιο του παιδιού το οποίο εκλιπαρούσε για τη ζωή του και του έλεγε να πάρει ό,τι θέλει από το σπίτι. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι συμβούλευσε το παιδί να βρει κάποιον τρόπο για να δραπετεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, το οποίο θα συνέλθει για την πρώτη δικάσιμο στις 13 Ιουνίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις