Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανακοίνωσαν απεργία για την μεταγραφή του Ρονάλντο!
ΚΟΣΜΟΣ

Ανακοίνωσαν απεργία για την μεταγραφή του Ρονάλντο!

Την ώρα που οι οπαδοί της Γιουβέντους να πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι εργαζόμενοι της FIAT ανακοίνωσαν απεργία! Οι εργαζόμενοι αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στη φημολογούμενη οικονομική βοήθεια της αυτοκινητοβιομηχανίας στη μεταγραφή του Πορτογάλου. Στην Καλαμάτα γιορτάζουν το deal Ρονάλντο και Ανιέλι (pic) «Είναι απαράδεκτο οι εργαζόμενοι […]

Την ώρα που οι οπαδοί της Γιουβέντους να πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι εργαζόμενοι της FIAT ανακοίνωσαν απεργία!

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στη φημολογούμενη οικονομική βοήθεια της αυτοκινητοβιομηχανίας στη μεταγραφή του Πορτογάλου.

Στην Καλαμάτα γιορτάζουν το deal Ρονάλντο και Ανιέλι (pic)

«Είναι απαράδεκτο οι εργαζόμενοι να συνεχίζουν να κάνουν μεγάλες οικονομικές θυσίες και η εταιρεία να ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν στην οποία τονίζεται ακόμα:

«Μας έχουν πει ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ότι πρέπει να διασφαλίσουμε την κοινωνική ισορροπία, περιμένοντας για νέα μοντέλα που ποτέ δεν έρχονται.

To deal του «αιώνα» είναι γεγονός – Αποχαιρέτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Και ενώ οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους σφίγγουν το ζωνάρι όλο και περισσότερο, η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει πολλά χρήματα για έναν μόνο εργαζόμενο.

Είναι δίκαιο; Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να βγάζει εκατομμύρια, όταν χιλιάδες οικογένειες δεν τα βγάζουν πέρα στα μέσα ενός μήνα; »

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις